Otomotiv
Havacılık
Denizcilik
İnşaat / Gayrimenkul
Madencilik
Spor & Eğlence
İlaç Sektörü
Nakliye & Lojistik
Gıda
Tekstil
Cam / Çimento
Enerji
Eğitim
Üretim
Otel Ve Konaklama
Perakende \Toptan Satış
Kimya / Petrol / Plastik
Teknoloji\Medya
Sağlık
Hizmet Sektörlerimiz
Hizmetlerimiz
Norel Sigorta Brokerliği A.Ş.

15/10/2021 tarihinde T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığınca verilmiş ruhsatname ile Sigorta Brokerliğine başlamıştır. Hayat, Hayat Dışı Sigortalar ve BES branşlarında faaliyet göstermektedir. 

Yöneticileri çeşitli finans, sigorta şirketleri ve sigorta aracı firmalarında uzun süre yöneticilik yapmış deneyimli kişilerden oluşmaktadır.
Norel Sigorta Brokerliği A.Ş. olarak İstanbul Kozyatağı’nda bulunan ofisimizde çalışanlarının bilgi ve deneyimi ile bireysel ve kurumsal sigorta çözümleri üreterek sigortalıların ihtiyaç duyduğu güvenceyi en uygun şartlarda sunmak amacındadır.

Bu amaçtan hareketle; Sigortalılarımızın “İhtiyaç Analizini” yapıyor, “Doğru Ürünü” belirliyor, “Hasar Sürecini” yönetiyor ve çoğu sigorta aracısının  “kalıplaşmış” çözümleri yerine sigortalıya uygun “özelleştirilmiş” çözümler ile özel ürünler sunuyoruz.







İlk temas
Tanışma ve ihtiyaç analizi, risklerin ve risk profilinin oluşturulması.



Değerlendirme
Duruma uygun risk yönetim programının alternatifleri ile belirlenmesi, kısa orta ve uzun vadeli öngörülerin oluşturulması, kapsamın belirlenmesi ve doğru ürünün belirlenmesi.



Yönetim ve Operasyon
Tekliflerin toplanması, analizi ve karşılaştırılması Sigortalı ile şartlar ve sigortacılar konusunda mutabakata varılması.



Hasar Yönetimi
Hasar operasyonun yönetilmesi, düzenli hasar raporlamaları sunmak. Oluşan hasar tecrübeleri ile hasar önleme çalışmalarının başlatılması.
 
 
+90 216 410 7000
Kozyatağı Mh. Bayar Cd. Gülbahar Sk. PS Plaza Kat:2 D: 26 Kadıköy İstanbul